Forside Om lorentsen's madværksted Leveringsbetingelser
Menu
Diverse

Pølsebord

Nr. 106:

Bestående af 7 slags pålæg:

Hamburgerryg m/ italiensk salat
Rullepølse m/ løg, sky, tomat og agurk
Spegepølse m/ løg
Champignonpølse
Kyllingesteg
Leverpostej
Saltkød m/ peberrodssalat
Frikadeller m/ kartoffelsalat
Det hele pænt pyntet!

Pris pr. couv.   88,50 Min. 25 couv.

Brunch

Rullepølse m/ sky
Spegepølse
Filet m/ dressing
Cocktailpølser (kan lunes)
Stegt bacon
Røræg
Små pandekager m/ sirup (kan lunes)
2 slags marmelade
2 slags ost

Pris pr. couv. 125,00 Min. 12 couv. 

Tillæg til brunch (pr. couv.):

Leverpostej m/ bacon og
Champignon .................20,00
Frisk frugt ....................12,00
Yoghurt m/ frugt ..........12,00
Brød og smør ...............15,00

Pålægsfade

Nr. 90:

Rullepølse m/ sky og løg
Flæskesteg m/ rødkål
Skinke m/ asparges og æggestand
Oksebryst m/ peberrodssalat
Hamburgerryg m/ italiensk salat
Leverpostej m/ rødbeder - uden brød og smør

Pris pr. couv. 90,00 Min. 10 couv. 

Platter

Nr. 91:

Marinerede sild og karrysalat
Røde sild m/ løg
Æg og tomat m/ rejer og caviar
Rullepølse m/ løg og sky
Leverpostej m/ bacon og champignon
Mørbradbøf m/ løg og champignon

Pris pr. couv. 98,00Min. 10 couv.

Bengnaverfest


Nr. 108:

Stegte barbecue ribben
Brasede kartofler m/  bearnaisesauce
3 blandede salater

Dessertbuffet:

Brie m/ brombær og specialbrød
Æblekage m/ flødeskum


Pris pr. couv.142,00 Min. 20 couv.

Slagter Lorentsen's Madværksted v/Jørgen og Else Lorentsen - Storegade 33 - 7330 Brande
Tlf. 97 18 00 09 - 70 20 18 74         E-mail: postmaster@lorentsens-madvaerksted.dk