Forside Om lorentsen's madværksted Leveringsbetingelser
Menu
Julemenu
Julefrokost 1

Hvide sild med karrysalat
Halve æg med rejer og mayonaise
Frikadeller med hvidkål
Ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns i asparges
Sylte med sennep og rødbeder
Vælg mellem: Frugtsalat eller risalamande med kirsebærsovs
Uden brød og smør

Pris pr. couv. 124,00 Min. 15 couv.

Julefrokost 2

Fiskefilet med remoulade
Frikadeller med karioffelsalat
Ribbensteg med rødkål
Leverpostej med champignon, bacon og rødbeder
Kyllingelår med agurksalat
Risalamande med kirsebær sovs

Pris pr. couv. 113,50 Min. 15 couv.

Julefrokost 3

Hvide sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade
Mørbradbøffer med champignoner
Leverpostej med champignon, bacon og rødbeder

Pris pr. couv. 105,00 Min. 15 couv.

Julefrokost 4

Hvide sild med karrysalat
Røget laks med æggestand
Fiskefilet med remoulade
Halve æg med rejer og mayonaise
Glasseret skinke med grønlangkål
Rullepølse med sky og løg
Flæskestegs pålæg med rødkål
Kyllingelår med agurksalat
Risalamande med kirsebærsovs

Pris pr. couv. 115,00 Min. 15 couv.

Julefrokost 5

Sild med karrysalat
Æg og rejer
Sylte med rødbeder og sennep
Fiskefilet med remoulade
Frikadeller med julekål
Ribbensteg med rødkål
Risalamande med kirsebærsovs eller frugtsalat

Pris pr. couv. 126,00 Min. 10 couv.

Slagterens julefrokost

6 Dejlige Juleretter
Hvide sild med karrysalat
Æg og rejer
Fiskefilet med remoulade og citron
Glasseret skinke med grønlangkål
Leverpostej med bacon og champignon
Risalamande med kirsebærsovs
Uden brød og smør

Pris pr. couv. 95,00 Min. 10 couv.

Platter

Hvide sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade
Æg og rejer
Roastbeef med løg og remoulade
Flæskesteg med rødkål
Leverpostej med rødbeder
1 slags ost
Uden brød og smør

Pris pr. couv. 99,00 Min. 2 couv.

Julefroskost

Hvide sild med karrysalat
Røde sild
Røget laks med æggestand
Æg og rejer
2 frikadeller med kold kartoffelsalat (Kan lunes)
Svinekam med rødkål (kan lunes)
Leverpostej med champignon og bacon
Medister med rødkål (kan lunes)
Sylte med sennep og rødbeder
Risalamande og kirsebærsovs
Frugtsalat
Ost og kiks
Uden Brød og smør

vælg 6 retter - Pris pr. couv. 111,00 Min. 15 couv.

vælg 7 retter - Pris pr. couv. 120,50

vælg 8 retter - Pris pr. couv. 140,00

vælg 9 retter - Pris pr. couv. 160,00

vælg 10 retter - Pris pr. couv. 170.00

vælg 11 retter - Pris pr. couv. 180,00

Sammensæt din egen festanretning

Vi anbefaler at man vælger 3-5 slags fra menuen Min. 15 couv.




1.Marineret med hjemmelavet karrysalat22,00
2.Fiskefilet med remoulade og citron22,00
3.Røget ørredfilet med æggestand og asparges33,00
4.Røget laks med æggestand og asparges20,00
5.Rullepølse med sky og løgringe20,00
6.Hamburgerryg med italiensksalat20,00
7.Kort skinke rullet i aspages med æggestand20,00
8.Roastbeef med remoulade, ristet løg og peberrod20,00
9.Dyrlægens natmad med saltkød, leverpostej med sky og løgringe30,00
10.Oksebryst med peberrodssalat24,00
11.Lun ribbensteg30,00
12.Leverpostej med bacon og champignon25,00
13.Mørbradbøf med chapignon a la creme32,00
14.Skinke med kartoffelsalat eller flødekartofler70,00
15.oksefilet med kartoffelsalat eller flødekartofler80,00
16.Marineret kyllingefilet med pastasalat55,00
17.Grønsagstærte35,00
18.Stor tartelet med høns i asparges35,00
19.Frikadeller med kartoffelsalat35,00
20.Hjemmelavet frugtsalat40,00
21.3 slags onst med druer, peber og kiks40,00
22.Lun medister med rødkål og surt35,00
23.Brød og smør15,00
Slagter Lorentsen's Madværksted v/Jørgen og Else Lorentsen - Storegade 33 - 7330 Brande
Tlf. 97 18 00 09 - 70 20 18 74         E-mail: postmaster@lorentsens-madvaerksted.dk